Benieuwd naar ons werk?

Bekijk enkele projecten die we hebben gerealiseerd voor verschillende klanten. Binnen de projecten voor volgende klanten hebben we voornamelijk de UX / UI designs gecreëerd en gebruikersonderzoek (User research) uitgevoerd. 

Police using the Focus application in car

Politiezone Antwerpen

Focus is een digitaal platform van de Politiezone Antwerpen die ondertussen gebruikt wordt door zones in heel België. De applicatie zorgt ervoor dat alle politiemedewerkers hun job op een vlotte manier kunnen uitvoeren door de juiste tools en informatie tot hun beschikking te stellen zowel op kantoor als op het terrein. Monkeyshot werkt al vanaf het prille begin mee aan de ontwikkeling.

Deze case bekijken

Onze diensten

UX-architecture
UX research
Design
Design operations
Design system
Strategy

Telenet & BASE

Telenet is een telecommunicatiebedrijf dat gelooft in het enorme potentieel van de digitale wereld. Ze zijn altijd op zoek naar de ideale beleving in de digitale wereld voor hun klanten en bedrijven. Om een positieve ervaring te kunnen garanderen vragen zowel BASE als moederbedrijf Telenet aan Monkeyshot om op regelmatige basis gebruikersonderzoek uit te voeren.

Deze case bekijken

Onze diensten

User research
Landing page test
Strategic generative research

Sabam

Sabam is een Belgische vereniging van auteurs, uitgevers en erfgenamen. Ze verzamelt, verspreidt en beheert alle auteursrechten van hun leden in België en verschillende andere landen. Voordat ze Monkeyshot contacteerde bestond het aanvragen van een lidmaatschap nog uit een ingewikkeld papieren formulier.

Deze case bekijken

Onze diensten

Design
Wireframing
User Testing
UX-architecture

Federale Overheidsdienst Sociale Zekerheid

België nam in 2016 het initiatief voor de European Disability Card (EDC). Deze kaart geeft op een laagdrempelige manier personen met een beperking voordelen bij verschillende cultuur-, sport- of vrijetijdsactiviteiten. Aangezien hun focus ligt op personen met een beperking is het belangrijk dat hun website uiterst toegankelijk is zodat hun doelpubliek deze moeiteloos kan gebruiken. DG Personen met een handicap schakelde Monkeyshot in voor een toegankelijkheidsaudit en het visueel design.

Deze case bekijken

Onze diensten

Expert review
Audit
WCAG-audit
Concept design
UI-design

Telefoon

03 206 85 20

House of Innovation


Duboisstraat 50
2060 Antwerpen

House of Innovation


Duboisstraat 50
2060 Antwerpen

House of Innovation


Duboisstraat 50
2060 Antwerpen

Kom je langs?

Monkeyshot is gelegen in een prachtig 19e-eeuws thee- en tabakspakhuis, House of Innovation genaamd, in een zich snel ontwikkelende wijk van Antwerpen, een van de designhoofdsteden van de wereld. We bevinden ons op loopafstand van het stadscentrum en je kan ons gemakkelijk bereiken met de auto, fiets of openbaar vervoer.


Monkeyshot is een geregistreerd dienstverlener voor de KMO-portefeuille met registratienummer DV.A249515


© Monkeyshot

|

BTW: BE0829 700 980

|

Privacy policy

|

Cookie policy