Dienstverlening KMO-portefeuille

Bij Monkeyshot werken we samen met onze klanten aan het bedenken, ontwerpen en testen van digitale producten die werken. Ons team beschikt over jarenlange ervaring op vlak van gebruikersonderzoek, strategie en design. Deze expertises worden in onze projecten omgezet in advies waar jij als bedrijf vlot mee aan de slag kan om te komen tot echte user-centric, digitale producten.

Waar kunnen we mee helpen?

We voorzien advies met betrekking tot bedrijfsstrategie, digitalisering en innovatie voor jouw kmo. Onze expertise in user-centred design en digitale producten zorgen ervoor dat jouw bedrijf een gebruiksvriendelijke oplossing kan bieden.De diensten onder volgende thema's zijn subsidieerbaar onder de KMO-portefeuille, zo kan je van ons advies genieten met financiële steun.

01

Innovatie

  • Onderzoek & ontwikkeling; Advies omtrent het opzetten van onderzoek en de ontwikkeling van je digitale producten.
  • Procesinnovatie; Advies om jouw interne processen efficiënter en gebruiksvriendelijker te maken.
  • Productontwikkeling; Advies over jouw product rond user-centred design en product strategie.
  • Technologie verkenning; Advies en ondersteuning in het kiezen van innovatieve technologieën die jouw product of dienst verbetert.

02

Digitalisering

  • Software; Advies omtrent software om jouw producten, diensten en processen beter af te stemmen op jouw gebruikers.

03

Bedrijfsstrategie

  • SWOT analyse; een analyse van jouw markt positie en eigenschappen van je organisatie. Zo geven we samen een strategische koers voor jouw onderneming.
  • Ondernemingsplan; Een kwalitatieve en kwantitatieve representatie van je onderneming die een duidelijke toekomst visie op tafel legt.

Voor wie?

De KMO-portefeuille is bestemd voor kmo’s en beoefenaars van vrije beroepen om advies en opleidingen te subsidiëren. Monkeyshot biedt geen opleidingen aan via de KMO-portefeuille.


Als kleine onderneming krijg je 30% steun, middelgrote ondernemingen krijgen 20% steun. Je kan maximaal € 7.500 steun per jaar krijgen. 


Alle info op VLAIO.be

Meer weten?

Maak een afspraak om met ons de mogelijkheden te bespreken.

Boek een online meeting

Telefoon

03 206 85 20

House of Innovation


Duboisstraat 50
2060 Antwerpen

House of Innovation


Duboisstraat 50
2060 Antwerpen

House of Innovation


Duboisstraat 50
2060 Antwerpen

Kom je langs?

Monkeyshot is gelegen in een prachtig 19e-eeuws thee- en tabakspakhuis, House of Innovation genaamd, in een zich snel ontwikkelende wijk van Antwerpen, een van de designhoofdsteden van de wereld. We bevinden ons op loopafstand van het stadscentrum en je kan ons gemakkelijk bereiken met de auto, fiets of openbaar vervoer.


Monkeyshot is een geregistreerd dienstverlener voor de KMO-portefeuille met registratienummer DV.A249515


© Monkeyshot

|

BTW: BE0829 700 980

|

Privacy policy

|

Cookie policy