Werken bij Monkeyshot

Steeds op zoek naar straffe mensen.

Monkeyshot wil een stimulerende omgeving bieden voor iedereen die positief wil bijdragen aan goede digitale producten. We zijn een open en inclusieve werkplek waar elke stem wordt gehoord. Onze mensen worden omkaderd met alles wat ze nodig hebben om te groeien op een manier die voor iedereen werkt. Ontspannende team-events, veel bijleren van mekaar en boeiende babbels op ons dakterras is wat ons bij mekaar brengt. Méér dan naar een indrukwekkend CV zoeken we naar de juiste klik. Wat die is valt moeilijk uit te leggen, maar als je even langskomt merk je het meteen.

Hiernaar zijn we op zoek

Vacatures

We zijn steeds op zoek naar leuke mensen om ons team te versterken. Voel je je aangesproken? Kijk dan zeker even verder. Zoeken we niet naar het profiel dat bij jou past? Aarzel dan niet om jezelf voor te stellen via een bericht naar jobs@monkeyshot.be. We behandelen elke kandidaat gelijk en geven iedereen dezelfde kansen.

UX Designer
Voltijds - Antwerpen

Bij Monkeyshot zoeken we een geoefend expert in het begrijpen van gebruikersnoden en de visuele vertaalslag daarvan. Je kunt je natuurlijke talent voor design ten volle benutten om je collega's en klanten te motiveren en te inspireren.

Spontane sollicitatie
Voltijds - Antwerpen

Zijn er geen vacatures voor je profiel en denk je dat Monkeyshot de volgende stap is voor je carrière? Weet je gewoon dat wij jouw collega's van de toekomst zijn? Stuur je gegevens naar jobs@monkeyshot.be zodat we elkaar beter kunnen leren kennen.

Hier staan we voor

Onze waarden.

Bij Monkeyshot willen we handelen volgens een set van gezamenlijke waarden. Dit doen we zowel in onze omgang met klanten als met elkaar. Je vindt hier al een voorproefje van onze waarden, maar kom ze vooral zelf ervaren. Hoewel ze hier genummerd staan, beschouwen we onze waarden als gelijkwaardig. Ze houden elkaar in balans en versterken elkaar.

01

Menselijk

Op maat van de mens. Zowel bij wat we maken als hoe we ons gedragen. Logisch, maar niet vanzelfsprekend.

02

Kwalitatief

Rommel maken we niet. We leveren kwalitatief werk af, onderbouwd door onze expertise. We weten ook wanneer we buiten de lijntjes moeten kleuren.

03

Volhardend

Vastberaden & realistisch. Stap voor stap bereiken we onze doelen. Waar nodig sturen we bij, zonder het doel en onszelf uit het oog te verliezen.

04

Communicatief

Een no-nonsense mentaliteit. We zorgen voor een transparante aanpak en communicatie met zowel eindgebruikers, klanten als collega’s.

05

Positief

Een ingesteldheid. We zien mogelijkheden, focussen op het goede en vieren successen. We doen dit samen met elkaar en voor elkaar.

Een tweedelige aanpak

Aandacht voor het individu en de groep.

Als medewerker ben je een cruciaal deel van Monkeyshot. Onze waarde zit in onze mensen. Daarom willen we ervoor zorgen dat je gedurende je carrière jezelf blijft ontwikkelen en groeien. We zorgen daarom voor regelmatige check-ins en bepalen samen jouw groeipad. We bekijken welke acties je zelf kan ondernemen en waar Monkeyshot jou kan ondersteunen.

We geloven ook sterk in de kracht van de groep. Zowel professioneel als als mens wordt je versterkt door de interactie met andere personen. We zetten dan ook in op een goede groepssfeer door regelmatig met elkaar in contact te blijven treden. Dit kan heel informeel tijdens het middageten of doorheen de dag maar evengoed in een meer georganiseerde setting tijdens onze Monkeyknowledges of funactiviteiten.

Antwerpen Noord

Fier op A.

Onze uitvalbasis is House of Innovation, een voormalig pakhuis in Antwerpen Noord waar verschillende jonge bedrijven naast mekaar werken. Je bent er vlakbij het weidse Park Spoor Noord en via de parkbrug sta je zo op het bruisende Eilandje. Antwerpen Noord is een recent opgewaardeerd stadsdeel in één van de designhoofdsteden van de wereld. Het is een smeltkroes waarin ‘samen’ centraal staat. Te voet sta je snel in het oude stadscentrum, het openbaar vervoer is vlakbij, en met de auto ben je zo op de ring.

We werken ondermeer voor:

House of Innovation


Duboisstraat 50
2060 Antwerpen

House of Innovation


Duboisstraat 50
2060 Antwerpen

Kom je langs?

Monkeyshot is gelegen in een prachtig 19e-eeuws thee- en tabakspakhuis, House of Innovation genaamd, in een zich snel ontwikkelende wijk van Antwerpen, een van de designhoofdsteden van de wereld. We bevinden ons op loopafstand van het stadscentrum en je kan ons gemakkelijk bereiken met de auto, fiets of openbaar vervoer.


Monkeyshot is een geregistreerd dienstverlener voor de KMO-portefeuille met registratienummer DV.A249515


© Monkeyshot

|

BTW: BE0829 700 980

|

Privacy policy

|

Cookie policy